بررسی لیست دانشگاه‌های رایگان فنلاند

لیست دانشگاه های رایگان فنلاند

لیست دانشگاه های رایگان فنلاند و کسب اطلاعات در رابطه با سیاست‌ها و استانداردهای تحصیل در این کشور برای افرادی که فکر تحصیل با هزینه کم در فنلاند را در سر دارند کمک ویژه‌ای خواهد بود.

قبل از تحلیل و بررسی‌های لازم در رابطه با لیست دانشگاه های رایگان فنلاند بهتر است بدانید که در این کشور استانداردهای نظام آموزشی در هر مقطعی بسیار با کیفیت خواهد بود و موسسات آموزش عالی و دانشگاه‌های فنلاند ارزش و اهمیت خاصی برای تحقیق و آموزش دانشجویان الخصوص در زمینه تحقیقات عملی قائل هستند.

این امر یکی از دلایل مهمی خواهد بود که بسیاری از متقاضیان تحصیل در نقاط مختلف جهان فنلاند را به عنوان یکی از محبوب‌ترین مقاصد اروپایی برای تحصیل دانشجویان بین‌المللی بشناسند. در اختیار داشتن لیست دانشگاه های رایگان فنلاند و تحصیل در آن‌ها، فقط به تحصیل در یکی از دانشگاه‌های کشوری اروپایی محدود نخواهد شد، بلکه این شرایط زمینه را برای زندگی در یک کشور پیشرفته و با امنیت و امکانات بالا و تعامل و گسترش ارتباطات با افرادی از فرهنگ‌ها و ملیت‌های مختلف ایجاد خواهد کرد.

علاوه بر این موارد فنلاند دارای سومین هوای پاک و شادترین مردم دنیا است و دولت این کشور با تمرکز بسیاری که بر آموزش دارد بسیاری از هزینه‌های تحصیل را پشتیبانی می‌کند و با تشویق و جذب استعدادهای درخشان زمینه تحصیل رایگان را فراهم می‌نماید، از این رو بسیاری از مراکز تحصیلی بدون دریافت شهریه در فنلاند در حال فعالیت هستند.

البته از سال 2017 به بعد برای تحصیل رایگان در فنلاند یک سری محدودیت‌هایی ایجاد شده که بیشتر شرایط تحصیل دانشجویان بین‌المللی را تحت تاثیر قرار داده است، با این حال همچنان امکان تحصیل بدون پرداخت هزینه‌ای به عنوان شهریه برای برخی از دانشجویان اتحادیه اروپا و برخی از دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا وجود دارد. ما در این مطلب به اطلاعاتی مربوط به لیست دانشگاه های رایگان فنلاند  و تحصیل در این کشور می‌پردازیم، از شما عزیزان تقاضا داریم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا در این رابطه با آگاهي هرچه بیشتر تصمیمات لازم را اخذ نمایید.

چه افرادی می‌توانند بدون پرداخت هزینه‌ای در فنلاند تحصیل کنند؟

با توجه به لیست دانشگاه های رایگان فنلاند باید گفت که مراکز آموزشی دولتی این کشور به دو دسته دانشگاه‌های معمولی و دانشگاه‌های علمی کاربردی تقسيم می‌شوند که دانشگاه‌های علمی کاربردی به عنوان دانشگاه‌های پلی‌تکنیک هم شناخته می‌شوند. در این کشور تحصیل برای دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌های مختلف نیازمند پرداخت شهریه خواهد بود اما در حقیقت تمامی دانشجویان بین‌المللی مجبور به پرداخت شهریه نخواهند بود. دانشجویانی که به عنوان شهروند یکی از کشورهای اتحادیه اروپا و سوئیس معرفی می‌شوند معاف از پرداخت هزینه‌ای به عنوان شهریه برای دانشگاه هستند. همچنین افرادی که دارای کارت آبی با همان اقامت دائم اتحادیه اروپا هستند اجازه دارند که به صورت رایگان در فنلاند تحصیل کنند.

به جز شرایط گفته شده بهتر است این نکته را فراموش نکنید که، اگر دانشجویی از قبل حق تحصیل در یک موسسه آموزش عالی در فنلاند را داشته است و هنگام شروع تحصیل این دانشگاه شهریه دریافت نکرده باشد، اگر شرایطی ایجاد شود که دانشجو درخواست انتقالی به دانشگاه دیگری را داشته باشد که شهریه دریافت کند، این دانشجو مجبور به پرداخت شهریه در دانشگاه مقصد خود نخواهد بود.

تحصیل رایگان در فنلاند برای ایرانیان

اگر شما هم جز افرادی هستید که قصد دارید به صورت رایگان در فنلاند تحصیل کنید و ساکن غیر از اتحادیه اروپا هستید این شانس را خواهید داشت تا از مزایای تحصیل رایگان در فنلاند بهره‌مند باشید. برای انجام این امر باید از دانشگاه‌هایی که در فنلاند به زبان سوئدی یا فنلاندی تدریس می‌کنند اجازه ورود بگیرید، البته در فنلاند تمامی دوره‌های کارشناسی به زبان فنلاندی و سوئدی برگزار خواهد شد.

 در واقع برای دريافت پذيرش از این دانشگاه‌ها آشنایی و تسلط کامل بر زبان فنلاندی و سوئدی یکی از شروط اصلی خواهد بود. اگر شما قصد داشته باشید که در دانشگاه‌های انگلیسی‌زبان فنلاند اجازه تحصیل داشته باشید در این صورت از پرداخت شهریه معاف نخواهید بود، با این حال شرایط تحصیلی برای دوره‌های دکتری در فنلاند، برای دانشجویان از نقاط مختلف جهان، همچنان رایگان خواهد بود.

هرچند هزینه تحصیل در فنلاند بالا نخواهد بود اما اگر به زبان کشور فنلاند مسلط نیستید و مجبور به پرداخت هزینه‌های تحصیلی تحت عنوان شهریه هستید، برخی از دانشگاه‌های انگلیسی‌زبان در فنلاند این امکان را ایجاد نموده‌اند که دانشجویان بین‌المللی را بدون نیاز به ارائه مدرک زبان آیلتس پذیرش کنند و زبان فنلاندی را به صورت رایگان به آن‌ها آموزش دهند، در چنین شرایطی این دانشجویان قادر هستند به‌اندازه‌ای که زبان فنلاندی را آموخته‌اند، از تخفیف برای پرداخت شهریه برخوردار باشند.

 از این رو متقاضیان می‌توانند برای تحصیل رایگان در فنلاند در دانشگاه‌های انگلیسی‌زبان ثبت‌نام کنند و پس از مدتی که از یادگیری زبان فنلاندی آن‌ها گذشت، از تخفیفات پرداخت شهریه بهره‌مند شوند. اگر دانشجویان بتوانند در طول مدت زمان تحصیل خود کاملا زبان فنلاندی را بیاموزند امکان ادامه تحصیل خود به صورت کاملا رایگان را خواهند داشت.

دانشگاه‌های رایگان فنلاند کدامند؟

همان‌طور که متوجه شدید، تمامی دانشجویانی که عضو اتحادیه اروپا هستند اجازه تحصیل رایگان در فنلاند را خواهند داشت، اما اگر متقاضیان تحصیل در فنلاند ساکن اتحادیه اروپا نباشند، در ادامه این بخش لیست دانشگاه های رایگان فنلاند را آورده‌ایم تا این افراد بتوانند بدون پرداخت شهریه‌ای با زبان سوئدی یا فنلاندی در آن‌ها تحصیل کنند. لیست دانشگاه های رایگان فنلاند برای تحصیل عبارتند از:

دانشگاه هلسینکی

دانشگاه آلتو

دانشگاه تورکو

دانشگاه اولو

دانشگاه جوآنیوس هایدن

دانشگاه تامپره

دانشگاه واسا

دانشگاه لاپلند

دانشگاه فناوری لاپنرانتا

دانشگاه کوپی

دانشگاه اونیو

نکاتی در رابطه با تحصیل در دانشگاه های فنلاند

در این بخش از مطلب علاوه بر لیست دانشگاه های رایگان فنلاند به نکات کلی در رابطه با تحصیل در این کشور نیز می‌پردازیم، کشور فنلاند نظام آموزشی پیشرفته با سیستم اجتماعی کاملا امروزی و تعامل محوری را در این کشور برقرار نموده است که کیفیت یادگیری در این سیستم آموزشی بسیار بالا خواهد بود. این کشور همچون سایر کشورهای  اسکاندیناوی، به تحصیل بدون محدودیت سنی برای متقاضیان اعتقاد خاصی دارد و توانسته است مقالات و مطالب بسیار جامعی را در رابطه با جدیدترین روش‌های تدریس جمع‌آوری کرده و در اختیار جهانیان قرار دهد.

همان‌طور که دریافتید در دانشگاه‌ها و سفارت کشور فنلاند  شرایط سنی با ارائه دلایل و مدارک کافی وجود نخواهد داشت و اگر فردی موفق شود که  در دانشگاه‌های این کشور پذیرش شود می تواند با ارائه مدارک کامل برای دریافت کارت اقامت دانشجویی فنلاند اقدام کند.

دریافت ویزا تحصیلی کشور فنلاند پروسه زمان‌بری نخواهد بود و سرعت بسیار بالایی دارد و از ارائه درخواست و تکمیل کردن مدارک این زمان بین چند ساعت تا دو ماه ممکن است به طول انجامد. برای انجام این کار متقاضیان برای دریافت کارت اقامت دانشجویی که 1 ساله و در نهایت 2 ساله است، ابتدا باید اطلاعات و مدارک را در وب سایت اداره مهاجرت فنلاند آپلود کنند و درخواست خود را ارائه دهند و در صورت دریافت تاییدیه لازم به سفارت مراجعه کنند و اصل مدارک و دیگر اطلاعات هویتی لازم را ارائه نمایند.

هزینه‌های تحصیل در فنلاند

در انتخاب مقصد مناسب برای تحصیل، لیست دانشگاه های رایگان فنلاند، هزینه‌های تحصیل و زندگی دانشجویی همواره از اصلی‌ترین مسائل هستند. یک مقصد مناسب برای تحصیل و زندگی باید ترکیبی از کیفیت بالای سیستم آموزشی و هزینه‌های مناسب باشد تا پس از اتمام دوران تحصیل فرد این امکان را داشته باشد تا از طریق تحصیل خود به جایگاه مناسبی در شرایط کاری و پیشرفت‌های لازم دست یابد.

 در مقایسه با بسیاری از کشورهای اروپایی باید گفت که هزینه‌های تحصیلی در فنلاند بسیار مناسب‌تر خواهد بود، اما برای دانشجویان بین‌المللی خارج از اتحادیه اروپا هزینه‌های تحصیل رایگان نخواهد بود، در فنلاند میزان این هزینه‌ها بین 8 تا 10 هزار یورو متغیر خواهد بود. به طور کلی می‌توان گفت که میانگین هزینه‌های تحصیل در فنلاند در حدود 10 هزار یورو خواهد بود.

این نکته را خاطرنشان می‌شویم که در فنلاند هر شخص دانشجو اجازه دارد 25 ساعت در هفته کار پاره وقت انجام دهد و برای افرادی که تابعیت کشورهای اتحادیه اروپا یا فنلاند یا اقامت دائم را دارند هزینه‌های تحصیل رایگان خواهد بود. همچنین در فنلاند بر خلاف کشورهایی مانند کانادا و انگلستان سن متقاضی در پذیرش و دریافت ویزا اهمیت خاصی نخواهد داشت و متقاضیان اجازه تحصیل در هر سنی و هر مقطعی را خواهند داشت.

 مهاجرت به فنلاند از طريق استارتاپ

 همان‌طور که می‌دانید برای مهاجرت به فنلاند روش‌های مختلفی مانند سرمایه‌گذاری، کار،ازدواج، تحصیل و دریافت ویزای استارتاپ فنلاند وجود دارد. در این بخش در کنار معرفی لیست دانشگاه های رایگان فنلاند به توضیحاتی در رابطه با روش استارت آپ  می‌پردازیم. بر اساس این روش متقاضیان می‌توانند علاوه بر راه‌اندازی کسب و کار و سودآوری از طريق آن به اقامت این کشور نیز دست یابند. برای اجرای استارت آپ فنلاند در ابتدا شخص موظف است طرح تجاری خود را به این کشور ارائه دهد و مطابق با قوانين فنلاند طرح ارائه شده باید علاوه بر سودآوری قابل رشد و پیشرفت باشد.

 طرح مورد نظر پس از دریافت تاییدیه از سازمان تجارت فنلاند قابل اجرا خواهد بود و اقامت 2 ساله را برای متقاضیان به همراه دارد البته صاحب طرح ارائه شده اجازه دارد این اقامت را تمدید نماید، همچنین این امکان وجود دارد که اقامت از این طریق پس از گذشت 4 سال به اقامت دائم تبدیل شود. کارشناسان ما در هوم اند هوم آماده هستند تا در امر مهاجرت و بر اساس شرایط شما کامل‌ترین مشاوره‌ها را ارائه دهند و در تصمیم‌گیری درست یاری دهنده شما عزیزان باشند.

سخن پایانی

در این مطلب شما عزیزان را با شرایط تحصیل در فنلاند و لیست دانشگاه های رایگان فنلاند آشنا کردیم. همان‌طور که دریافتید مهاجرت به فنلاند از طريق روش‌های مختلفی امکان‌پذیر است که یکی از کم ریسک ترین این روش‌ها مهاجرت از طریق تحصیل خواهد بود. تحصیل در فنلاند به دلیل زیرساخت‌های پیشرفته آموزشی امکانات بسیاری را در اختیار متقاضیان این امر قرار خواهد داد، توصیه می‌کنیم قبل از هر اقدامی از افراد متخصص در این زمینه مشاوره بگیرید تا در مسیر انتخابی خود نهایت بهره‌مندی از مزایای موجود را داشته باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *