راه‌انداری استارتاپ در کانادا به چه صورت است؟( نکات لازم برای راه‌اندازی استارتاپ)

راه اندازی استارتاپ در کانادا

کانادا کشور رویاها، سرزمین آرامش، مکانی برای زندگی بهتر و آرام‌تر است. تمامی کسانی که شرایط اقامت متفاوت دارند، مسئولان این کشور کانال‌های متفاوتی برای این متقاضیان در نظر گرفته‌است. ویزای استارتاپ کانادا ، ویزای تحصیلی کانادا و مهاجرت کاری به کانادا از مسیرهایی است که با کمی تلاش و تکاپو منجر به اقامت و تابعیت کانادا می‌شود. راه اندازی استارتاپ در کانادا یک فرصت عالی و آسان برای مهاجرت کارآفرینان است تا از طریق ثبت شرکت به کار و اشتغال خود رونق ببخشند.

نگاهی اجمالی به ویزای استارتاپ کانادا و راه‌اندازی کسب و کار در کانادا

ویزای استارتاپ کانادا مناسب مهاجران کارآفرینی است که از این  طریق بخواهند شرکت‌شان را در کانادا توسعه دهند. از آن جا که کانادا از استارتاپ و کسب و کارهای نوپا و خلاق حمایت می‌کند، این طرح را جهت اقامت دائم کارآفرینان ارائه کرده است.

دولت کانادا اهمیت زیادی به فضای کسب و کار، استارتاپ و کارآفرینی می‌دهد تا از این روش به رشد اقتصادی کانادا کمک زیادی کرده باشد.  در سال‌های اخیر مهاجران زیادی که به کانادا سفر کردند، در پیشرفت کسب و کار کانادا در زمینه‌های مختلفی موثر بوده‌اند و با کار و تلاش زیاد موفق به ایجاد فرصت‌های شغلی گوناگونی در این کشور شده‌اند. ویزای سرمایه‌گذاری کانادا نوع دیگری از روادید است که کشور قدرتمند کانادا برای جذب افراد سرمایه‌دار در نظر گرفته است.

 این کشور توسعه یافته با اقتصادی شکوفا همواره به دنبال جذب کارآفرین، سرمایه‌گذار و نخبه از مناطق و کشورهای مختلف است.‌ شرکت‌های کانادایی مختلفی نیز برای طرح‌های کارآفرینی و استارتاپ خلاق سرمایه‌گذاری بسیار زیادی می‌کنند، دولت کانادا در چند سال اخیر طرح ویزای کارآفرینی یا ویزای استارتاپ را مطرح کرده است تا از این کانال سرمایه‌های شناور را به خدمت اقتصاد کشورش درآورد. راه‌انداری استارتاپ در کانادا یک فرصت عالی و فوق‌العاده برای سود سرشار و گرفتن اقامت کانادا است.

متقاضیانی که به فکر مهاجرت به کشور جذاب کانادا هستند و  یک ایده یا طرح خلاق و جدید برای ایجاد اشتغال در سطح جهان دارند، ویزای استارتاپ کانادا گزینه مناسبی است. مسئولان این کشور با اقتصاد پرقدرت و  مالیات ناچیز، هزینه‌های  راه‌انداری استارتاپ در کانادا را کاهش داده‌اند. کیفیت بالای زندگی، آرامش و آسایش کانادا را در ردیف عالی‌ترین رتبه‌های تحقیق و نوآوری قرار داده است.

شرایط دریافت ویزای استارتاپ کانادا

افرادی که اقدام به راه‌اندازی استارتاپ در کانادا می‌کنند، باید شرایط زیر را داشته باشند.‌

1-کسب و کار:

 کسب و کار یا استارتاپ متقاضی باید از سازمان‌های مورد تایید کانادا نامه حمایت گرفته باشد. به عنوان متقاضیان دریافت ویزا استارتاپ، تنها 5 نفر از صاحبان و مالکان سرمایه استارتاپ می‌توانند از این روش، اقدام کنند. در ضمن این 5 نفر باید حداقل 10 درصد از سهام شرکت (یعنی در مجموع 50 درصد سهام) را داشته باشند.

همچنین باید مدارکی ارائه دهند که نشان دهد کسب و کارشان در خاک کانادا فعال و پر رونق است. طرح کارآفرینی متقاضی باید آنقدر شفاف و دقیق نوشته شده باشد که هیچ مورد ابهامی برای دولت و شرکت‌های مورد تایید کانادا وجود نداشته باشد.‌

2-دریافت نامه تعهد از شرکت کانادایی:

 برای دریافت این نامه، باید موسسه‌های مربوطه را نسبت به فکر یا استارتاپ‌تان قانع کنید و بتوانید نظر آن‌ها را برای حمایت و پشتیبانی به طور کامل جلب کنید. موسسه یا شرکتی که با آن وارد کار می‌شوید  ممکن است از شما طرح توجیهی بخواهد تا در صورت پذیرش طرح‌تان، نامه حمایت از طرف آن موسسه برایتان صادر شود.

نامه را در داخل مدارکتان قرار داده و ارسال می‌کنید و از آن طرف موسسه‌ای که پشتیبانی از طرح شما را برعهده گرفت، به طور مستقیم یک نامه تعهد به اداره مهاجرت کانادا ارسال می‌کند. درنهایت اداره مهاجرت کانادا هر دو نامه را بررسی کرده و نتیجه را اعلام می‌کند.

سازمان‌هایی که متقاضیان راه‌انداری استارتاپ در کانادا به نامه حمایت آن‌ها نیاز خواهند داشت، عبارتند از:

  • گروه‌های سرمایه‌گذاری حامی استارتاپ‌ها در کانادا که تعدادشان زیاد است.
  • صندوق‌های سرمایه‌گذاری کانادا
  • مراکز رشد یا انکوباتورها در کانادا

3-حداقل نمره زبان انگلیسی یا فرانسه:

اگر آزمون آیلتس جنرال یا عمومی دادید، باید در تمام مهارت خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن حداقل نمره 5 را کسب کرده باشید. در مورد آزمون فرانسه هم شرایط به همین منوال است. نمره مورد قبول در آزمون تافل در مهارت نوشتن و صحبت کردن 226، در مهارت خواندن 151، در مهارت گوش کردن 181 است. حتما باید در یکی از آزمون‌های آیلتس، TEF یا CELPIP-G حداقل نمره قبولی یعنی ۵ را  دریافت کرده باشید.  یکی از شروط اصلی راه‌انداری استارتاپ در کانادا داشتن مدرک زبان است. مدرک زبان برای بسیاری از برنامه‌های اقامتی کانادا ضروری است. به طوریکه مراحل ویزای تحصیلی کانادا هم یکی از شروط اصلی داشتن تافل یا آیلتس است.

4-سرمایه کافی:

دولت کانادا برای متقاضیان ویزا استارتاپ، کمک هزینه‌ای و تسهیلاتی در نظر نگرفته است. در نتیجه متقاضی باید حداقل تا 6 ماه، از نظر مالی خود را اداره کند و دولت کانادا را نیز نسبت به این قضیه مطمئن سازد که توانایی پرداخت هزینه‌های مالی خود و خانواده‌‌اش را دارد، از طرفی فرد متقاضی  باید هزینه جاب آفر یا مخارج استارتاپ را هم پرداخت کند.

هر چقدر سرمایه مهاجر برای ورود به خاک کانادا بیشتر باشد، زودتر با درخواست ویزای او موافقت می‌شود. اگر با سرمایه‌ای بالاتر از 10 هزار دلار قصد ورود به این کشور را دارید، باید بعد از رسیدن به مقاطع ورودی کانادا، به مقامات کانادا اطلاع دهید چون در غیر این صورت ممکن است، جریمه شوید و سرمایه‌ مهاجر مسدود شود.

5-انگشت نگاری و چکاپ پزشکی:

 در صورتی که سن‌ متقاضی بین 14 تا 79 سال باشد، برای درخواست اقامت دائم کانادا نیاز به انگشت نگاری و چکاپ پزشکی دارد.‌ بلافاصله بعد از دریافت نامه جهت ارائه اطلاعات جسمی و روحی، تا سی روز فرصت لازم است  تا مراحل انگشت‌نگاری طی شود.

همچنین باید قبل از ورود به کشور کانادا چکاب پزشکی را انجام دهید. در صورتی که برای سلامت عمومی یا امنیت کانادا، خطری نداشته باشید و یا نیازی به خدمات بهداشت و درمان ویژه در خاک کانادا نداشته باشید، مدارک پزشکی‌تان مشکلی نخواهد داشت. نامه سلامت شما، بعد از ارسال درخواست ویزا برایتان ارسال می‌شود.

متقاضی بعد از دریافت این شرایط می‌تواند نسبت به درخواست ویزای کانادا دست به کار شود. یعنی با پر کردن فرم‌ها و تکمیل تمامی مدارک مربوط به درخواست ویزای استارتاپ، مخارج مربوط را به سفارت کانادا پرداخت کرده و در نهایت مراحل پیگیری تقاضا را پیگیری کنید.

قدم به قدم‌ تا  ویزای استارتاپ کانادا

داوطلبان قبل از اقدام برای مهاجرت به کانادا توسط برنامه استارتاپ، در مرحله اول باید شرایط و راه‌کارهای مربوط به این ویزا را به درستی درک کرده باشند.

همچنین بهتر است  که مهاجران با ارزیابی علایق و مهارت‌های خود، از واجد شرایط بودن خود برای راه‌انداری استارتاپ در کانادا اطمینان حاصل کنند.

یکی از اصلی‌ترین مدارک لازم برای ارسال درخواست گرفتن این ویزا، نامه حمایت از سازمان‌های مورد تایید دولت کانادا است که وظیفه تأمین مالی استارتاپ متقاضیان را بر عهده می‌گیرند. این شرکت‌ها پس از بررسی ایده مهاجران و پذیرش آن، اسپانسر این افراد خواهند شد.

مشاوران و وکلای حقوقی ما در مؤسسه هوم اند هوم، با سابقه و تجربه‌ای که در کانال‌های مهاجرتی این کشور دارند، کارآفرینان را راهنمایی کرده و در تمام مراحل اخذ ویزا و اقامت دائم، به آن‌ها کمک بسیار زیادی‌ خواهند کرد.

پس از دریافت نامه ساپورت و پشتیبانی از یکی از سازمان‌های حمایتی تعیین‌شده، متقاضیان باید نسبت به ارسال فرم تقاضای خود برای اداره مهاجرت کانادا اقدام کرده و طبق مراحل زیر قدم بردارند:

1) پرکردن فرم درخواست

لازم است تا کارآفرینان پس از تکمیل بخش‌های مورد نیاز فرم درخواست ویزای استارتاپ کانادا را پست کنند.

2) جمع‌آوری مدارک مورد نیاز

اداره مهاجرت کانادا با توجه به شرایط هر شخص، فرم چک‌لیست حاوی مدارک مورد نیاز مهاجر را ارسال می‌کند. داوطلبان باید نسبت به گردآوری مدارک مورد نظر اقدام کرده و آن‌ها را به پیوست تقاضای خود نمایند.

3) پرداخت مخارج مورد نیاز

ارزیابی و بررسی نامه درخواست متقاضیان و اعضای خانواده آن‌ها، مخارجی به همراه  دارد که باید پیش از ارسال فرم تقاضا، پرداخت شوند. این هزینه‌ها به طور مرسوم ، شامل موارد زیر می‌شوند:

حق هزینه اقامت دائم کانادا؛ هزینه‌های شخص ثالث (معاینات پزشکی، گواهی عدم سوء پیشینه و مدارک زبان

) ارسال فرم درخواست

متقاضیان پس از تکمیل فرم درخواست و جمع‌آوری مدارک لازم، باید فیش پرداخت هزینه‌های مورد نیاز را نیز پیوست و ارسال کنند.

مدارک لازم جهت اخذ راه‌انداری استارتاپ در کانادا

از مهم‌ترین مراحل اخذ ویزای استارتاپ کانادا، جمع آوری و ارائه مدارک مورد نیاز است؛ در صورت عدم تکمیل اسناد حمایت و ساپورت، ممکن است که فرم درخواست داوطلبان برای دریافت این ویزا برگشت خورده و باطل گردد.

  • مدارک مسافرتی و گذرنامه معتبر
  • مدارک زبان
  • نامه حمایت یکی از سازمان‌های مورد تایید دولت کانادا؛
  • مدارک شناسایی و حقوقی (شناسنامه، کارت ملی، سند ازدواج و…)
  • مدارک مربوط به فرزندان (در صورت وجود)؛
  • گواهی عدم سوء پیشینه و سابقه کیفری متقاضی
  • دو قطعه عکس پرسنلی با کیفیت
  • مدارک مربوط به اثبات تمکن مالی.

مجوز استارتاپ کانادا و شرایط دریافت آن

مجوزراه‌انداری استارتاپ در کانادا به داوطلبان فرصت می‌دهد که برای توسعه اشتغال خود تلاش کرده و تا زمان اخذ اقامت دائم این کشور، مشغول به کار شوند. این نامه فقط به اتباع خارجی که نامه حمایت و تعهدنامه‌ای از سمت موسسه‌های حمایتی مورد قبول دولت کانادا داشته باشند، داده خواهد شد.

اعتبار این  مجوز‌ به  مدت یک سال است. لازم به ذکر است که نامه حمایت این افراد، تنها به مدت 6 ماه از زمان صدور، معتبر خواهد بود. بنابراین داوطلبان باید قبل از پایان تاریخ نامه،  فرم درخواست اقامت خود را ارسال کرده باشند.

 شرایط اخذ مجوز راه اندازی استارتاپ در کانادا به شرح زیر است:

  • داوطلبان باید قصد داشته باشند که در استانی غیر از  استان کبک زندگی کنند.
  • مؤسس اصلی و دیگر اعضاء کلیدی استارتاپ، برای دریافت مجوز کاری، باید تعهدنامه‌ای از سمت موسسه‌های حمایتی مورد قبول دولت کانادا داشته باشند.
  • مهاجران باید از تمکن مالی لازم و خوبی برخوردار باشند تا بتوانند هزینه‌های زندگی خود و اعضای خانواده‌شان را به مدت ۵۲ هفته از زمان ورود به کانادا پرداخت کنند.

حداقل سرمایه برای استارتاپ در کانادا

داوطلبان می‌توانند برای جذب سرمایه به  سراغ سازمان‌ها یا صندوق‌های سرمایه‌گذاری دولت کانادا بروند.  در حقیقت اگر مهاجران بتوانند  دولت کانادا را قانع کنند تا  روی طرح مورد نظر سرمایه گذاری کند دیگر نیازی به سرمایه گذاری از جانب خود فرد نیست.

مهاجران در کانادا می‌توانند از سه نوع سازمان نامه حمایت مالی دریافت کنند.  موسسات رشد، شرکت‌های  سرمایه‌گذاری که مورد قبول و تایید کشور کانادا هستند.

اگر مهاجر بتواند برای اجرایی کردن ایده‌‌اش از یکی از سازمان‌های حمایتی مورد تایید دولت کانادا، حمایت یا گواهی ساپورت دریافت کند، امکان مهاجرت‌ از طریق راه‌انداری استارتاپ در کانادا برای این متقاضی تسهیل خواهد شد. سازمان‌های حمایتی تا رسیدن به مقصد مهاجر را ساپورت کرده و راه گرفتن اقامت کانادا را برایش هموار خواهند کرد.

سخن پایانی

کشور پهناور کانادا سرزمین زیبای آرزوهای جوانان برای زندگی امن، راه اندازی کسب و کار و تحصیل است. دولت این کشور محبوب راه‌های متعددی برای اقامت متقاضیان در نظر گرفته است که شامل اقامت کانادا ازطریق سرمایه‌گذاری، اقامت تحصیلی و راه‌انداری استارتاپ در کانادا است.

این کشور قدرتمند در اقتصاد همواره به دنبال رونق، شکوفایی و پویایی بوده و هر سال سرمایه‌گذران و  کارآفرینان را به سمت خود جذب کرده است. افرادی که اقدام به کارآفرینی در این کشور می‌کنند، باید علاوه بر تمکن مالی  یک حامی در میان موسسه‌های مورد قبول دولت کانادا داشته باشند. کارآفرینی در کانادا منجر به اخذ اقامت و در نهایت تابعیت کانادا می‌شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *